Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 217

Aktualności

25 Kwi

Współpraca Politechniki Rzeszowskiej z Fundacją Muzeum Przemysłu Naftowego i...

Instytucje będą wspólnie dbać o dziedzictwo kulturowe oraz tradycje górnictwa i przemysłu naftowego.
24 Kwi

[PREZENTACJA] Zapraszamy do odwiedzenia wystawy „Ignacy Łukasiewicz...

Wystawa towarzyszy konferencji naukowej „Bezpieczeństwo energetyczne – filary i perspektywa rozwoju".
 
21 Kwi

Zapraszamy do udziału w konferencji „Bezpieczeństwo energetyczne – filary i...

24 i 25 kwietnia br. na Politechnice Rzeszowskiej odbędzie II edycja cyklicznej ogólnopolskiej konferencji naukowej „Bezpieczeństwo energetyczne – filary i perspektywa rozwoju”.
20 Kwi

[VIDEO] Wspieramy A[u]kcję Trzy Serca

To charytatywne działanie członków SKNKM „Brief”. W trzeciej edycji A[u]kcji studenci ruszyli na pomoc potrzebującemu Kacperkowi z Jasła.
 
19 Kwi

Ranking fanpage’ów polskich szkół wyższych

1. miejsce wśród uczelni na Podkarpaciu, 9. wśród uczelni technicznych, 12. wg zaangażowania fanów – progres Politechniki Rzeszowskiej w mediach społecznościowych!
18 Kwi

[VIDEO] National Geographic z przedpremierowym pokazem na Politechnice...

Politechnika Rzeszowska zaprasza na przedpremierowy pokaz pierwszego odcinka najnowszej produkcji National Geographic – serii „Geniusz”.
 
18 Kwi

Zaproszenie na mecz LOTTO Superligi Tenisa Stołowego

W spotkaniu 18. kolejki LOTTO Superligi nasza drużyna podejmie zespół z Torunia.
14 Kwi

[FOTO] Certyfikat „Studia z przyszłością” dla kierunku technologia chemiczna

Miło nam ogłosić, że tytularną akredytację uzyskały studia II-go stopnia prowadzone na kierunku technologia chemiczna na Wydziale Chemicznym.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję